piggymazesmallFinanciering

Hoe betaal je jouw droomappartement?

Het Multiversum appartementencomplex is ontworpen voor verschillende budgetten. Alle appartementen hebben gemeen dat het design, look & feel van het gebouw modern met een vleugje klassiek is. Het gebouw oogt dan ook zeer aantrekkelijk met Mediterraine elementen (o.a. de lichte en witte kleuren) in combinatie met oer Hollandse degelijkheid zoals het gebruik van mooie bakstenen.

Grootte van het appartement en aanvullende wensen bepalend voor jouw budget

Wanneer je een keuze hebt gemaakt van jouw appartment wil je het appartement aan jouw smaak en wensen afkleden. Denk aan variaties in keuken, sanitair, vloeren etc. Omdat het nieuwbouw is kan in beginsel met het meerwerk veel van jouw wensen worden vervuld. Het Multiversum biedt je de mogelijkheid dit met de bouwer te bespreken. De aankoopprijs en eventuel meerwerk is het bedrag dat via de hypotheek wordt aangevraagd om de koop te voltooien.

Experts helpen jou

Semeijn Makelaardij werkt samen met een aantal hypotheekverstrekkers die voor jou alles in het werk zullen stellen om de gunstigste aanbieder te zoeken. Momenteel zijn er meer dan 20 nieuwe hypotheekaanbieders die zeer scherpe tarieven en voorwaarden aanbieden waar de drie bekende Nederlandse banken amper aan kunnen tippen. Met name in de prijsklasse van het Multiversum appartementen is het voor jou zeer interessant. Ons netwerk van hypotheekadviseurs kennen alle nieuwe en bestaande hypotheekverstrekkers en kunnen je helpen jouw droom van een eigen woning tegen lage maandkosten te realiseren. Neem contact op met Semeijn Makelaardij en bespreek wat je mogelijkheden zijn om binnenkort te gaan wonen in jouw splinternieuwe droomappartement in Het Multiversum. Zo kun je al voor een netto maandbedrag van €450 al eigenaar worden van jouw Het Multiversum appartement.

Neem nu actie

Neem nu actie en reserveer gratis jouw appartementskeuze en Semeijn Makelaardij gaat voor jou aan het werk voor de financiering.


Brochure aanvragen en gratis jouw appartement registreren?

Bel nu

036 8454212
Semeijn Makelaardij
info@semeijnmakelaardij.nl

Gratis Voorinschrijven

Naam:*
Telefoon:*
E-mail:*