Nationale Hypotheek Garantie - Voordelig Financiëren

Bij aankoop van een nieuwbouwwoning van maximaal € 231.132, kunt u profiteren van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit levert u veel voordeel op.

 

Rentevoordeel bij NHG - Lagere Hypotheekrente

Met de Nationale Hypotheek Garantie betaalt u namelijk een lagere hypotheekrente. Die rentekorting kan oplopen tot 0,8%, waardoor u honderden euro's per jaar kunt besparen.

Sinds 1 juli 2015 geldt dat de maximale koopsom voor nieuwbouw met meerwerk, exclusief 5% bijkomende kosten € 231.132 bedraagt. Dit houdt in dat u uw woning kunt financieren met NHG, wanneer de totale kosten - inclusief notariskosten, afsluitprovisie en overige kosten, niet meer bedragen dan € 245.000.

 

NHG-grens omlaag - 1 Juli 2016

De maximale koopsom inclusief bijkomende kosten die in aanmerking komt voor NHG, wordt medio 2016 verder verlaagd. Vanaf 1 juli 2016 is dit nog ongeveer € 225.000.

De NHG is een garantie op hypothecaire leningen voor de aankoop en verbetering van een eigen woning. Door deze garantie van de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), is de geldverstrekker zeker dat de lening wordt terugbetaald.

Moet de woning onverhoopt worden verkocht en is de opbrengst lager dan de hypotheekschuld, dan betaalt het WEW de restschuld aan de geldgever.

Appartement Kopen Deadline- 1 Juli 2016

Met het oog op de verlaging van de NHG grens is het verstandig jouw droomappartement te kopen voordat de leengrens wordt verlaagd. Neem daarom nu actie en reserveer jouw favoriete apapartement!

 


Brochure aanvragen en gratis jouw appartement registreren?

Bel nu

036 8454212
Semeijn Makelaardij
info@semeijnmakelaardij.nl

Gratis Voorinschrijven

Naam:*
Telefoon:*
E-mail:*