bgg
Plattegrond Begane Grond

Alle BG Appartementen hebben Grote Tuinen

Alle appartementen op de begane grond hebben zeer grote tuinen waar je heerlijk kunt relaxen, een BBQ met feest kunt geven of lekker languit in het gras kunt liggen.

De begane grond appartementen hebben net als de overige appartementen op de bovenliggende verdiepingen hoge ramen voor veel lichtinval.

Alle appartementen op de begane grond hebben elk een grote tuin, te bereiken vanuit de woonkamer met grote openslaande deuren.

1e 2everdiepingPlattegrond 1e Verdieping

Bijzonder Gunstig Geprijsd

De appartementen op de 1e verdieping zijn zeer gunstig geprijsd en bieden enorm veel woongenot tegen aantrekkelijke prijzen

Appartementen op de 1e verdieping hebben net als op de appartementen op de 2e verdieping op drie hoeken rondom balkons zodat van twee zijden van de omgeving en het uizicht kan worden genoten

Alle apaprtementen op de 1e hebben balkons zodat van het uitzicht genoten kan worden. De vier hoekappartementen bieden uitzicht op meerdere vergezcihten. De praktische indeling biedt vele mogelijkheden jouw appartement naar jouw wensen en smaak in te richten.

Openslaande deuren geven toegang tot de balkons vanuit de woonkamer. Lange warme zomeravonden worden met openstaande balkondeuren tot laat in de avonduren naar binnen gehaald waardoor de grens van binnen en buiten samensmelten in jouw appartement.

1e 2everdieping

Plattegrond 2e verdieping

Identiek aan plattegrond 1e verdieping

Appartementen op de 2e verdieping hebben net als op de 1e verdieping op drie hoeken rondom balkons zodat van twee zijden van de omgeving en het uizicht kan worden genoten

Alle apaprtementen op de 2e hebben balkons zodat van het uitzicht genoten kan worden. De vier hoekappartementen bieden uitzicht op meerdere vergezcihten. De praktische indeling biedt vele mogelijkheden jouw appartement naar jouw wensen en smaak in te richten.

Openslaande deuren geven toegang tot de balkons vanuit de woonkamer. Lange warme zomeravonden worden met openstaande balkondeuren tot laat in de avonduren naar binnen gehaald waardoor de grens van binnen en buiten samensmelten in jouw appartement.

3everdieping
Plattegrond 3e Verdieping

Zeer Luxe, Comfort & Ruimtelijk

Op de 3e verdieping zijn penthouses van circa 103m2

Deze penthouses bieden vele mogelijkheden om optimaal te genieten zoals jij dat wilt van het uitzicht en buiten.

Het royale dakterras en groot balkon bieden enorm veel variatie om te (na)genieten van lome warme zomers. Barbeques, feesten of gewoon een boek lezen met een heerlijke glas wijn maken het woongenot bijna jaloersmakend.

De vier kamers van de penthouses bieden jou veel keuze in de inrichting en invulling van jouw lifestyle.

Brochure aanvragen en gratis jouw appartement registreren?

Bel nu

036 8454212
Semeijn Makelaardij
info@semeijnmakelaardij.nl

Gratis Voorinschrijven

Naam:*
Telefoon:*
E-mail:*